Uppslag på lur

Bakom ord denna sida finns uppslag om betydelse , böjningsform och etymologi . Man behöver inte slå upp orden , det räcker med att dra pekaren över ordet visas en hjälpbubbla med den efterfrågade information ( enbart i Microsoft Explorer ) .


Betydelse

Böjningsform

Ämnesområde

Käre Gud ! Det som står i är sant eller hur? ? Precis som i uppslagsboken . Varför står det inte fru Gud i Bibeln ? Var du inte gift med henne när du skrev den? Hör moder natur till din familj ? Var kommer alla människor ifrån ? Jag hoppas att du förklarar bättre än pappa . Jag håller och läser din bok och jag tycker om den . Hur bär du dig åt för att komma allt ? Din bok är rätt frän . Jag gillar science fiction . Du hade hemskt bra idéer och jag skulle vilja veta hur du kom allt . Jag har fått den här nya Bibeln och ditt namn står i den . Jag tycker att Bibeln är jättebra . Har du skrivit fler böcker? ? Kan du skriva några fler berättelser. ? Vi har redan läst alla du har och nu har vi börjat om igen. Talade folk verkligen där konstigt Bibelns tid ?

Käre Gud ! Fru Karlsson fick ett nytt kylskåp . Lådan som det kom i fick vi till klubbhus . det är där jag är om du letar efter mig . Jag skulle vilja vara en orm ibland men bara när jag vill . Vem är det som ritar linjerna runt alla länder ? Blir du arg när du ser plastblommor ? Det skulle jag bli om jag gjorde riktiga . Hur var det med giraffen ? Skulle den se ut eller var det en olycka ? Om du inte vill att folk ska svära varför hittade du såna ord ? är du rik eller bara berömd ?

Käre Gud ! Varför står det inte fru Gud i Bibeln ? Var du inte gift med henne när du skrev den ? Hör moder natur till din familj ? Var kommer alla människor ifrån ? Jag hoppas att du förklarar bättre än pappa . Vi är väldigt religiösa hemma du behöver inte oroa dig för oss . Hur kommer det sig att du aldrig är TV ? Min lärare säger att nordpolen inte ligger allra längst upp . Har du gjort mer tabbar ? Min lärare säger att först blir dagarna kortare och sen blir de längre . Kan du inte bestämma dig ? Vad är förkylningar till för ? Om vi hade päls precis som djuren skulle vi inte behöva ha kläder . Har du aldrig tänkt det ? Varför blir träd långa och människor korta ?

«- Tillbaka